12 Öğrenci Kulübü, Kızılay İçin Bir Araya Geldi

Kuzey Kıbrıs Türk Kızılayı işbirliğinde Kıbrıs Sosyal Bilimler Üniversitesi'nde yer alan tüm öğrenci kulüplerinin ortak katılımıyla gerçekleştirilen "Kan ver, can ver" etkinliği öğrencilerin ve personelin yoğun katılımıyla KISBÜ Yerleşkesi'nde gerçekleştirildi.

Kan bağışı öncesi Kuzey Kıbrıs Türk Kızılayı yetkilileri kan bağışının önemi hakkında katılımcılara bilgi verdiler.

Bilgilendirme toplantısının ardından Kuzey Kıbrıs Türk Kızılayı kan bağışı aracına yoğun ilgi gösteren öğrenciler, kan bağışının önemini bir kez daha vurgulamış oldular.

Kan bağışına destek verenler arasında KISBÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Tümer'de yer alarak bu anlamlı etkinliği düzenleyen tüm öğrenci kulüplerine ve bu imkanı sağlayan Kuzey Kıbrıs Türk Kızılayı'na katılımlarından ve katkılarından dolayı teşekkür etti.

Kan bağışı aracı gün boyu KISBÜ Yerleşkesi'nde gelen bağışları kabul etti.

BİZ SİZE ULAŞALIM

Mesajınızı Bırakın, Biz Size Ulaşalım!

BİZ SİZE ULAŞALIM