EĞİTİM BİLİMLERİ FAKÜLTESİ YÜKSEK ONUR VE ONUR BELGELERİ TAKDİM TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

KISBÜ Eğitim Bilimleri Fakültesi 2017-2018 Akademik Yılı’nda akademik başarı gösteren öğrencilere Yüksek Onur ve Onur belgesi takdimi yapılan tören ile gerçekleştirildi.

Eğitim Bilimleri Fakültesi Dekan Vekili Prof.Dr. Abdurrahman Özdemir ve Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Zeki Akçam tarafından fakültedeki yeni uygulamalar açıklanarak 2017-2018 akademik yılında akademik başarı gösteren öğrencilere Yüksek Onur ve Onur belgeleri takdim edildi.

Türkçe Öğretmenliği ile Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlığı öğrencilerine belgelerini Dekan Vekili Prof.Dr. Abdurrahman Özdemir, Türkçe Bölümü Öğretim Üyelerinden Prof.Dr. Habib Derzinevesi, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölümünden de Bölüm Başkanı Yrd.Doç.Dr. Ülkü Tosun takdim ettiler.

BİZ SİZE ULAŞALIM

Mesajınızı Bırakın, Biz Size Ulaşalım!

BİZ SİZE ULAŞALIM