Hukuk Fakültesi Ücretsiz Legal Yayıncılık Veri Tabanı Erişim

Değerli Hukuk Fakültesi Akademisyen ve Öğrencilerimiz;

Legal Yayıncılık(Hukuk) Yayınlarına ücretsiz bir şekilde erişim sağlayabilirsiniz.

Online kütüphanenin arama özelliği sayesinde araştırmalarınızı hızlı ve kolayca yapabilir, sınırsız çıktı hakkınız dolayısıyla derslerinizde kaynak metin olarak kullanabilir, öğrencileriniz arasında dağıtımını kolayca mümkün kılabilirsiniz.

Toplam 676 adet dergi sayısına ulaşmış olan Legal Yayıncılık her hafta çıkarttığı dergiler ile zengin içeriğine her geçen gün yeni içerik eklemektedir.

Online Kitapların sayısı ise 354 adettir.

Ayrıca 20.450  adet makaleyi sizlere sunmaktadır.

“Legalbank” elektronik hukuk bankası içeriğinde yer alan milyonlarca Kanun, KHK, Cumhurbaşkanı Kararnamesi, Uluslararası Sözleşme, Tüzük, Bakanlar Kurulu Kararı, Cumhurbaşkanı Kararı, Yönetmelik, Tebliğ, vb. mevzuat belgesine, Yüksek Mahkeme Kararlarına (Yargıtay, Danıştay, Bölge Adliye Mahkemesi, Bölge İdare Mahkemesi, Anayasa Mahkemesi, Sayıştay vb.), Dilekçe ve Belge örneklerine, Makalelere, 68 konu başlığı altında düzenlenen mevzuat paketleri ile uzmanlık alanlarına göre ayrılmış içeriğe,tek tıkla ve pratik bir şekilde erişim imkanı mevcuttur.

ERİŞİM İÇİN:

Üniversitemizin ağı üzerinden giriş yaptıktan sonra yapmanız gereken adımlar aşağıda sıralanmıştır.

http://library.kisbu.edu.tr/yordambt/yordam.php  adresinden “Oturum Aç” bölümünden kullanıcı adı ve şifrenizi girerek giriş yapınız.

Daha sonra Kütüphane sekmesinden Elektronik Kaynaklar‘a tıklayınız.

Çıkan menüden Legal Yayıncılık(Hukuk) sekmesine tıklayınız.  Açılan web sitesinden aramalarınızı gerçekleştirebilir.

Ücretsiz bir şekilde verilere ulaşabilirsiniz.

BİZ SİZE ULAŞALIM

Mesajınızı Bırakın, Biz Size Ulaşalım!

BİZ SİZE ULAŞALIM