KISBÜ Kızılay Kulübü, Üniversitelerde Kan Bağışı Farkındalık Çalıştayı’na katılım gösterdi.

Türk Kızılayı ve Kuzey Kıbrıs Türk Kızılayı’nın ortaklaşa organize ettiği Antalya’da düzenlenen üç günlük çalıştaya KISBÜ Kızılay Kulübü de katılım gösterdi.

KISBÜ Sosyal Aktiviteler Merkezi’nin katkılarıyla katılım sağlanılan etkinliğe KISBÜ Kızılay Kulübü adına Adnan Şahin iştirak etti.

Çalıştayın ilk iki günü uzmanlar tarafından kanın yapısı, görevleri, düzenli ve bilinçli bağışçı nasıl kazanılır konularında yoğunlaştırılmış bir eğitim gerçekleştirildi.

Program kapsamında üçüncü gün ise sekiz ayrı grup oluşturulmak suretiyle üniversitelerde kan bağışını arttırmak, bilinçli ve düzenli kan bağışçısı kazanmak için projeler üretildi.

KISBÜ Kızılay Kulübü’nün bulunduğu Tekno Genç Kızılay Grubu “KAN KART” çalışmasıyla projeye destek verdi.