KISBÜ, SINAV DÖNEMİNDE ÇORBA İKRAMI ETKİNLİĞİ DÜZENLEDİ

Kıbrıs Sosyal Bilimler Üniversitesi (KISBÜ) Aktivite Merkezi, öğrencilere, sınav döneminde çorba ikramı etkinliği düzenliyor.

Etkinlikler ile adından çokça söz ettiren KISBÜ Aktivite Merkezi, sadece ders dışı faaliyetler ile değil, öğrencilerin en stresli ve en yoğun olduğu zamanlardan biri olan sınav döneminde de öğrencilerin yanında olmayı sürdürüyor.
Aktivite Merkezi, akşam saatlerinde gerçekleşen çorba ikramıyla öğrencilere moral vererek, sınav stresinden uzaklaşmalarını amaçlıyor.

“ETKİNLİKLERİMİZ DEVAM EDECEK”

KISBÜ Sosyal Aktiviteler Merkezi Müdürü Servet Yalçınkaya, aktiviteler ile adından söz ettiren Kıbrıs Sosyal Bilimler Üniversitesi’nin sosyal faaliyetlere, sınav dönemi sonrasında da yoğun bir şekilde devam edeceğini söyledi.
Yalçınkaya, KISBÜ’deki aktivitelere tüm Kıbrıs halkının, üniversite ve lise öğrencilerinin har zaman davetli olduğunu belirtti.

BİZ SİZE ULAŞALIM

Mesajınızı Bırakın, Biz Size Ulaşalım!

BİZ SİZE ULAŞALIM