KISBÜ’de Yüksek Lisans Programları Açılıyor

KISBÜ'DE YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI AÇILIYOR

Kıbrıs Sosyal Bilimler Üniversitesi(KISBÜ) ve Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi(ASBÜ) arasında K.K.T.C'de ortak lisansüstü programlar açmak, bu programlar için öğretim üyesi değişimi yapmak, öğrenci değişimine olanak sağlamak, ortak araştırma projeleri geliştirmek, ortak akademik toplantılar düzenlemek üzere işbirliği yapmayı amaçlayan işbirliği protokolü, KISBÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Tümer ve ASBÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Barca tarafınca imzalandı.

BAŞLICA 3 ANABİLİM DALINDA PROGRAMLAR AÇILACAK
İşbirliği protokolü gereğince başlıca 3 Anabilim dalında programlar açılacak. Hukuk, İlahiyat ve Uluslararası İlişkiler anabilim dallarında yüksek lisans programlarına alım yapılacak.

Detaylar önümüzdeki günlerde www.kisbu.edu.tr adresinden ilgililer ile paylaşılacak.

BİZ SİZE ULAŞALIM

Mesajınızı Bırakın, Biz Size Ulaşalım!

BİZ SİZE ULAŞALIM