KUDÜS İÇİN YARDIM KERMESİ FARKINDALIK OLUŞTURDU

Kıbrıs Sosyal Bilimler Üniversitesi İlim Hikmet ve Değerler Kulübünün düzenlediği "Kudüs İçin Kermese Davet" etkinliği 2 gün boyunca KISBÜ Kampüsünde gerçekleştirildi.

Kermesten elde edilen gelirin Kudüs'te ki insani yardım faaliyetlerine harcanacağı etkinliğe katılan katılımcılar; etkinliğin mazlum coğrafyalarda ki kanın ve savaşların durması için farkındalık oluşturmak adına büyük önem arz eden bir organizasyon olduğunu dile getirdiler.

Gerçekleştirilen Kermese öğrenciler yoğun ilgi gösterirken, Kermesi ziyaret eden Kıbrıs Sosyal Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Tümer; bu etkinliğin hazırlanmasında ve hayata geçmesinde katkı koyan özelde kulüp üyelerine genelde tüm gönüllü kişilere teşekkür ederek, etkinliğin hayırlara vesile olmasını temenni etti.

BİZ SİZE ULAŞALIM

Mesajınızı Bırakın, Biz Size Ulaşalım!

BİZ SİZE ULAŞALIM