KURUMSAL GELİŞİM EĞİTİM PROGRAMI KKTC’DE DÜZENLENİYOR

Kurumsal Gelişim Eğitim Programı, Kurumsal Yönetim Akademisi öncülüğünde, Kıbrıs Sosyal Bilimler Üniversitesi, Lefkoşa Yunus Emre Enstitüsü ve T.C. Başbakanlık TİKA işbirliğinde KKTC’de ilk kez gerçekleştirilecek.

Daha önce Türkiye’de bir çok sivil toplum kuruluşunun kurumsal kapasitelerinin artışının sağlanması için eğitimler veren Kurumsal Yönetim Akademisi uzman eğitmen kadrosu 10-11-12 Mayıs tarihlerinde KKTC’de 6 farklı eğitim verecek.

Yapılacak olan eğitimler ile Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarının kurumsal kapasitelerinin artması ve bu alanda çalışanların bireysel yetkinliklerinin gelişmesi hedeflenmekte.

Program 10/11/12 Mayıs tarihleri arasında 3 tam gün sürecek olup 6 farklı eğitim verilecek.

Program sonunda eğitimi devam sorunu olmadan tamamlayanlara katılım sertifikası verilecektir.

Program STK’larda yönetici olarak çalışanların katılımına açık olacak.

Programa Kıbrıs’tan ünlü televizyon programcısı Mehmet Ekin Vaiz’de eğitmen olarak katılım gösterecek.

10/11/12 Mayıs tarihlerinde Lefkoşa Yunus Emre Enstitüsü Konferans Salonu’nda gerçekleşecek eğitim programı şu şekilde:

Eğitim Tarihleri:

10 Mayıs

Kurumsal Yönetim ve Organizasyon–Prof.Dr. Nihat Erdoğmuş

Gönüllü Yönetimi–Doç. Dr. Lütfi Arslan

11 Mayıs

Proje Yazma ve Yönetme–Ömer Özdinç

Dijital İmkanlar–Nihat Kılıç

12 Mayıs

Medya İletişimi–Mehmet Ekin Vaiz

Mali Kaynak Geliştirme ve Yönetme–Dr. İbrahim Taşdemir

Eğitime katılım göstermek isteyen STK yöneticileri http://www.kisbu.edu.tr/stkegitimi2018 adresinden başvuru yapabilir ve 0548 850 99 18, stkegitimi@kisbu.edu.tr iletişim adreslerinden detaylı bilgi alabilirler.