MİNİK İZCİLER, KIBRIS SOSYAL BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ’Nİ ZİYARET ETTİLER.

Güvercinlik, Korkuteli, Dörtyol ve Ulukışla köylerinden oluşan Doğa İzcilik Derneği üyeleri, Kıbrıs Sosyal Bilimler Üniversitesi(KISBÜ)’ne ziyaret gerçekleştirdiler.

KISBÜ Psikoloji Bölüm Başkanı Yard. Doç. Dr. Ece Müezzin’den “Ergenlik Dönemi ve Öfke Yönetimi” konusunda seminer eğitimi aldılar.

Daha sonra KISBÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Tümer’i ziyaret eden minik izciler, üniversite hakkında bilgi aldılar.

Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren KISBÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Tümer, Doğa İzcilik Derneği üyelerini tebrik ederek, eğitim hayatlarında başarılar diledi.

KISBÜ ziyaretin ardından grup, Lefkoşa’da bazı önemli mekanları ziyaret ettiler. Lefkoşa Mevlevi Tekkesi, Büyük Han, Selimiye Camii ve Yunus Emre Enstitüsü ziyaret edilen mekanlar arasındaydı.

Ziyaret sonunda geziden büyük keyif aldıklarını ve yeni bilgiler öğrendiklerini belirten minik izciler, bu tür gezilerin her zaman yapılmasının gerektiğini vurguladılar.

BİZ SİZE ULAŞALIM

Mesajınızı Bırakın, Biz Size Ulaşalım!

BİZ SİZE ULAŞALIM