Okul Liderliği Sertifika Programının 2.’si Düzenleniyor.

Okul Liderliği Sertifika Programı

Öğretmenlerden gelen yoğun talep nedeniyle, programın 19 Kasım-19 Aralık tarihleri arasında tekrar düzenlenmesi hedefleniyor. Eğitim programının ikinci yarıyıl döneminde ise yeni modüllerle devamı düzenlenecek.

Projenin Amacı:

Değişim ve gelişime liderlik yapabilecek bir öğretmen adayı, Demokratik ve rekabetçi ortama hazır bir eğitmen, Liderlik ve yönetim becerisine sahip, İletişimi etkin ve güçlü

Eğitim Konuları:

Okul Liderliği ve Yaklaşımlar

Öğretimsel Liderlik

Öğrenci Gelişim Dönemleri ve Özellikleri

Öğrenci Tanıma Sanatı

Proje Yönetimi ve Yaşam boyu Öğrenme

Demokratik okul ve katılımcılık

Etkin İletişim Teknikleri

Gelişim ve Öğrenci Tanıma Teknoloji Liderliği

Okul Yönetiminde Girişimcilik

Değişim Yönetimi ve Yenilikçilik

EĞİTMENLER

Prof. Dr. Mustafa TÜMER,

Serkan EKMEN,

Yard. Doç. Dr. Ece Emre Müezzin

Yard. Doç. Dr. Ülkü Tosun

Aytül BİLEN

Özge AKBABA

KAPANIŞ:OKUL LİDERLİĞİ PLATFORMU

Eğitimde katılımcı olarak yer alacak eğitmenler arasında birbirleri ile bilgi ve deneyim paylaşımını sürdürmek amaçlı bir platform başlatılacak. Bu çalışma ile öğretmenler karma gruplara ayrılacak. Gruplarda her birey okulunda ihtiyaç, eksiklik veya problem olarak gördüğü konuları ortaya atacak. Konulardan her biri grup bireyleri tarafından seçilecek. En çok oy alan konu birlikte tartışılıp bir çözüm önerisi veya strateji belirlenecek. Böylelikle birlikte düşünme paylaşma ve çözüm üretmeye de zemin oluşturulmuş olacak.

Not: Başvurular 40 kişiyle sınırlıdır!

İlk Ders 19 Kasım saat 17.00’da olacaktır.  Eğitim programı 19 Kasım-19 Aralık 2018 tarihlerinde Pazartesi-Çarşamba 17.00-19.00’da yapılacaktır.

Başvuru ve Kayıtlar İçin:

aytul.bilen@kisbu.edu.tr

www.kisbu.edu.tr/pargem

+90 (392) 233 55 22/135

Eğitim Yeri:

Lefkoşa Akademisi’nde yapılacaktır. Selimiye Meydanı No:38, Lefkoşa

BİZ SİZE ULAŞALIM

Mesajınızı Bırakın, Biz Size Ulaşalım!

BİZ SİZE ULAŞALIM