Online Kütüphane Hiperlink Veritabanı Erişime Açılmıştır.

Değerli Öğrencilerimiz;

Üniversitemiz Online Kütüphanesi üzerinden Hiperlink Veritabanı erişime açılmıştır.

22.000 Türkçe Kitap KISBÜ Öğrencilerinin ve Akademisyenlerinin erişime ücretsiz bir şekilde kullanım için açılmıştır.

ERİŞİM İÇİN:

Üniversitemizin ağı üzerinden giriş yaptıktan sonra yapmanız gereken adımlar aşağıda sıralanmıştır.

http://library.kisbu.edu.tr/yordambt/yordam.php  adresinden “Oturum Aç” bölümünden kullanıcı adı ve şifrenizi girerek giriş yapınız.

Daha sonra Kütüphane sekmesinden Elektronik Kaynaklar‘a tıklayınız.

Çıkan menüden Hiperlink sekmesine tıklayınız.  Açılan web sitesinden aramalarınızı gerçekleştirebilir.

Üniversitemizin ağı içerisinde Ücretsiz bir şekilde verilere ulaşabilirsiniz.

Bireysel kullanıcı olarak faydalanmak için cep telefonu ve bilgisayarlarınızdan Hiper Kitap sitesinden ve Hiper Kitap uygulamasından Üniversite Kütüphanesinden alınan özel şifre kartlarıyla giriş yapabilirsiniz.