Uluslararası EMI Girişimcilik ve Sosyal Bilimler Kongresi – EMISSC 2018

Kıymetli Meslektaşımız,

27-29 Nisan 2018 tarihinde Lefkoşa‘da, Kıbrıs Sosyal Bilimler Üniversitesi, Nişantaşı Üniversitesi, Haliç Üniversitesi, İKSAD ve Journal EMI Editörlüğü tarafından organize edilen Uluslararası EMI Girişimcilik ve Sosyal Bilimler Kongresi’ni katılımlarınız ve katkılarınız ile onurlandırmanızı istirham ediyoruz. Kongrede “Türk Sanatları Karma Sergisi” de düzenlenecektir. Sosyal bilimlerde özgün bilimsel çalışmaların kabul edileceği kongreye İngilizce & Türkçe olarak hazırlanan bildiri özetinin ve eser görselinin son gönderim tarihi 25 Mart 2018.

Bildiri özetleri, ISBN numaralı “Kongre Bildiri Kitabı”nda, bildirilerin tam metinleri ise Bilim Kurulunun onayı ile uluslararası hakemli dergilerde yayımlanacaktır. Kongre kapsamında “Girişimcilik ve Etik” başlıklı bir açılış paneli, Kıbrıs gezisi ve Doktora öğrencilerine yönelik “Araştırma Yöntemleri Çalıştayı” planlanmaktadır.

Detaylı bilgi için web sitesi: www.emissc.org

Kongremize siz değerli bilim insanları ve sanatçıların katılımlarından mutluluk duyarız.

Kongrede buluşmak ümidiyle…

Prof. Dr. Himmet KARADAL  Prof.Dr. Asım SALDAMLI  Prof.Dr. Mustafa TÜMER
 Journal EMI Editörü  Rektör Yardımcısı,
Nişantaşı Üniversitesi
 Kıbrıs Sosyal Bilimler
Üniversitesi Rektörü

BİZ SİZE ULAŞALIM

Mesajınızı Bırakın, Biz Size Ulaşalım!

BİZ SİZE ULAŞALIM