Yaz Okulu Ön Talep Başvurusu

Değerli Öğrencilerimiz;

2017-2018 Akademik Yılı Yaz Döneminde talep ettiğiniz dersler için lütfen aşağıda belirtilen linkte ki forma bilgilerinizi eksiksiz girerek doldurunuz.

1-) Talep ettiğiniz derslerinin açılıp, açılmayacağı kurul tarafından değerlendirilecektir. Bu form öğrencilerimizin talepleri doğrultusunda bir ders programı hazırlanması için düzenlenmiş olup, talepler doğrultusunda açılacak olan dersler www.kisbu.edu.tr web adresinden duyurulacaktır.

2-) Talepler 16 Nisan-11 Mayıs tarihleri arasında alınacaktır.

3-) 2017-2018 Akademik Yılı Yaz Dönemi derse yazılma işlemleri 27-29 Haziran 2018‘dir. Yaz dönemi öğretim başlangıcı 2 Temmuz 2018‘dir. Yaz dönemi bitiş tarihi 3 Ağustos 2018‘dir. Dönem sonu sınavları 6-10 Ağustos 2018‘dir.

4-) Yaz okulunda bir öğrenci en fazla 15 AKTS oranında ders alabilecektir.

5-) Herhangi bir derse en az 10 öğrencinin başvurması halinde dersler açılabilecektir.

6-) Yaz okulu belirli bir ücrete tabidir.

7-) Ücretlendirme ve detaylı bilgi için yazokulu@kisbu.edu.tr adresinden bilgi alabilirsiniz.

Yaz Okulu-Ön Talep başvuru süresi sona ermiştir.

Yaz okulu yönergesini okumak için lütfen aşağıdaki linke tıklayınız.

Yaz Okulu Yönergesi

BİZ SİZE ULAŞALIM

Mesajınızı Bırakın, Biz Size Ulaşalım!

BİZ SİZE ULAŞALIM